Wineandbarrels

Fysisk butik I Danmark og webshops i Danmark, Sverige, Norge og England

International webshop med salg i Skandinavien og resten af Europa

Wineandbarrels sælger tilbehør til vin, herunder vinkøleskabe og reoler. Der forhandles produkter der både produceres selv samt andre som de er forhandler af. Wineandbarrels er en hastigt ekspanderende webshop med tilhørende fysisk butik. De har oplevet stigende vækst de seneste mange år. Der udvides med flere webshops i både Norge, Sverige og England. Derudover også CVR nummer i Sverige og Norge.

Nedenstående er nogle af de udfordringer som skal løses for at bogholderi og administration fungerer optimalt så der altid er overblik

Wine and barrels logo - alt det lækre til din vin
  • Lagerstyring og indkøb
  • Valutatransaktioner både indgående og udgående
  • Integration af webshop
  • 6+ firmakreditkort
  • Stort antal indgående omkostningsfaktura til godkendelse
  • Budgetopfølgning og cashflow forecast
  • Salg og dermed momsindberetning mv. i flere lande
  • Indløsningsaftaler med Teller, Nets, Viabill, Klarna og Paypal
  • Lønbehandling af funktionærer og timelønnede
  • Løbende overblik over Kundeindbetalinger
Jakob Dau

Jakob Dau

Jakob Dau har mange års erfaring i vinkølsbranchen, med løsninger til professionelle og dedikerede amatører. Dette har givet Jakob Dau en unik indsigt de enkelte kunders behov, og er samtidig ikke gået på kompromis med vines krav.

Udover sine kommercielle aktiviteter, har Jakob Dau en baggrund som elinstallatør og er derudover en passioneret amatør vindyrker.

I 2014 udarbejdede Jakob Dau de første skitser, som følge af længere tids kreativitet og innovation. Baseret på Jakobs viden omkring optimal vin opbevaring, kombineret med de bedste design features, blev de første prototyper produceret i 2015. Herefter fulgte omfattende tests og inspektioner udført af Pevino-teamet og deres professionelle samarbejdspartnere, således at æstetik, funktionalitet og designs, løbende bliver optimeret

Budget123 logo - overblik til overskud

Budget123

Med Budget123 har vi mulighed for at lave løbende likviditetsforecasts og hurtige opfølgning på tværs af koncernen

Pleo logo - et moderne firmabetalingskort

Pleo

Med PLEO har selskabet givet medarbejederne mulighed for at indkøbe og løse de ting der er behov for. Samtidig har Jakob altid 100% styr på hvad der bliver brugt penge på.

Fakturafil - fakturafil er den billigste og sikreste måde at få dine fakturaer ind i dit økonomisystem

Fakturafil

Med fakturafil har selskabet altid overblik over hvem der mangler at godkende hvilke faktura. Derudover sørger systemet altid for at alt bliver korrekt bogført og betalt.

E-conomic logo - nemt og fleksibelt regnskabsprogram

E-conomic

E-conomic er presset til det yderste hos Wineandbarrels. Primært på grund af de mange lande der opereres i, men også grundet de mange ordrer og indkøb. Blandt de moduler og funktioner vi bruger kan nævnes bankconnnect og indscanning.

November first - bankoverførsel til udlandet

November First

Der skal betales moms i både Sverige og Norge. Derfor benytter Wineandbarrels November First til at sikre sig de beste kurser og gebyrer. Samtidig er der stor nethandel i f.eks. Sverige og Norge. Lokale valutakonti er derfor stillet til rådighed via November First for at sikre at veksling fra udenlandsk valuta til DKK sker til den bedste kurs hele tiden..

jqi1ehbjifqfy8w2vdDer er mange udfordringer som er løst ved at implementere de nævnte værktøjer. Nu er der altid styr på debitorer, derudover spares der en del penge på udenlandske betalinger. Samtidig har virksomheden de bedste styringsværktøjer til at sikre sig at der altid er overblik over indtjening og likviditet.