Nyheder og trendsGode rådTeknologi

Tag på rumrejse med Morningscore

Skrevet af 3. juni 2019 Ingen kommentarer 1241 visninger
Med morningscore kan du tage på rumrejse og optimere din hjemmeside

Se mor – jeg er en rumhelt!!! SEMrush AccuRanker, Ahrefs – jeg fatter det ikke. Men man kan sikkert en hel masse. Men mit favorit værktøj til SEO og hjemmeside optimering, det er altså Morningscore.

Min erfaring med Morningscore

Nu bruger jeg Morningscore istedet. De skriver “hey captain’ til mig – en slags rumhelt så at sige, da det hele grafisk viser fortællingen om en rumrejse??? Jeg fatter sikkert stadig ikke noget som helst. Men nu er det trods alt pakket ind i en herrefed grafisk brugerflade ?. Faktisk er det ret fedt. at jeg kan følge både konkurrenter, søgeord, links og trafik SAMTIDIG med, at jeg er på rumrejse. For en god ordens skyld har jeg ingen part i Morningscore og ovenstående er helt for egen regning ?

Hvilket værktøj bruger DU i din hverdag, der får dig til at føle dig som en rumhelt?

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Få kvitteringer direkte i dit regnskabssystem!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Er du træt af at sende rykkere til dine kunder?

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev?  ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!