Vores kunder

Med Frederik på arbejde…

Skrevet af 1. februar 2018 Ingen kommentarer 858 visninger

 

Tag med den digitale bogholder på arbejde

Jeg har været på kundebesøg hos Lokalsnedkeren, hos Charlotte Kierstein, der skulle finde en løsning i forhold til outsourcing af dele af bogholderiet.

Forinden mødet, havde jeg kort beskrevet nogle af de muligheder, der fandtes i forhold til deres digitale temperament og de tekniske muligheder i e-conomic (som de brugte i forvejen).

Jeg gik i gang med at implementere en af de værktøjer som jeg ofte bruger – Fakturafil.dk. En løsning der 100% data-afløfter levererandør-faktura og samtidig giver dig mulighed for at sætte et godkendelses-flow på.

Værktøjerne var sat op, og blev testet på under ½ time. Efterfølgende viste jeg Charlotte, mulighederne i at lade e-conomic danne bankbetalingsfiler, som man kan sende direkte ind i sin netbank, så man slipper for at taste sine betalinger ind i netbanken.

Derudover viste jeg også, hvordan bankafstemnings-modulet skulle anvendes.

På nuværende tidspunkt sad Charlotte og smilede fra øre til øre. I løbet af et par timer havde jeg, umiddelbart effektiviseret hendes eget arbejde med omkring 70-80%.

Så løsningen gik fra at være en delvis outsourcing af bogholderiet, til en optimering og effektivisering af deres eget bogholderi, uden outsourcing…Hvad er vores rolle så, fremover i denne konstellation?

Charlotte vil gerne kontakte os, når hun har spørgsmål omkring moms og fradrag. Derudover skal vi sørge for, at systemet og integrationerne hele tiden kører, så optimalt som muligt.

Vi tog derfra uden en stor fast bogføringsaftale, men med en glad kunde, der selv har mod på at løse tingene – på en mere digitaliseret og effektiv måde. Har jeg skudt mig selv i foden eller skudt papegøjen, hvad synes du? 

 

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Få kvitteringer direkte i dit regnskabssystem!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev?  ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!