Teknologi

På besøg hos Minuba

Skrevet af 2. februar 2018 Ingen kommentarer 144 visninger

Magi for de små og mellemstore virksomheder

Jeg har været til et opløftende møde hos Minuba. Casper Hassø Nielsen, direktør for selskabet, deler mine ønsker om at lette hverdagen hos disse selskaber. Jeg gør det bagerst i bogholderiet, og de gør det ude i felten hos håndværkerne. Systemer der frigør ressourcer og sikrer, at alt bliver styret på time/sags niveau. Systemer der sørger for, at man VED, hvor man tjener de gode penge og hvor man IKKE gør.

Jeg ser frem til et spændende samarbejde og muligheden for at løfte i flok, for at sikre fremtiden for alle de ivrige, små som store byggevirksomheder.

Jeg har opsagt mit job!!!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Økonomistyring: Er dit selskab registreret rigtigt?

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Fintech pakken - hør mere!!

[vc_column column_paddi...
Læs mere