Teknologi

På besøg hos Minuba

Skrevet af 2. februar 2018 Ingen kommentarer663 visninger

Magi for de små og mellemstore virksomheder

Jeg har været til et opløftende møde hos Minuba. Casper Hassø Nielsen, direktør for selskabet, deler mine ønsker om at lette hverdagen hos disse selskaber. Jeg gør det bagerst i bogholderiet, og de gør det ude i felten hos håndværkerne. Systemer der frigør ressourcer og sikrer, at alt bliver styret på time/sags niveau. Systemer der sørger for, at man VED, hvor man tjener de gode penge og hvor man IKKE gør.

Jeg ser frem til et spændende samarbejde og muligheden for at løfte i flok, for at sikre fremtiden for alle de ivrige, små som store byggevirksomheder.

Salary vs. Danløn

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev? ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!