Lønadministration hos Sandgrav Solutions – så slipper du for alt bøvlet

Frederik Sandgrav - direktør og økonomichef ved Sandgrav Solutions

Lønadministration

Løn er en af de områder hvor fejl IKKE tolereres. Medarbejderne skal have den rigtige løn på det rigtige tidspunkt.

Vi har bred erfaring i de fleste lønsystemer og tilbyder derfor lønadministration for dig. Dette uanset om du bruger danlønbluegardenZenegySalaryPento eller Gratisal.

Vi har selvfølgelig vores favoritter, men det kommer helt an på jeres type virksomhed og temperament.

Vi hjælper med alt tænkeligt indenfor lønadministration herunder ansættelseskontrakter og indberetninger til offentlige myndigheder og ansøgning om refusioner mv.

Med os er du sikret at den del ALTID fungerer korrekt og pålideligt.

99 DKK PR. LØNSEDDEL PR. MÅNED

Det er et spørgsmål om tillid som vi tager meget seriøst

Når du først har prøvet hvor fantastisk vores lønadministration er – altså ikke selv at skulle spekulere på løn vil du aldrig ønske det anderledes. Mange af vores medarbejdere har over 20 års med at lave løn så du er i helt sikre hænder.

Vi tilbyder lønadministration til en fast pris pr. lønseddel eller efter timeforbrug – det er helt op til dig.

Vi er vant til at lave løn til mange forskellige typer virksomheder fra både produktion og lager til håndværksvirksomheder og konsulenter. Uanset virksomhedstypen har vi mulighed for at tilbyde den perfekte løsning der passer til netop din virksomhed.

Fire samlede knyttede næver, der repræsenterer godt samarbejde, der lykkes

juclnrm0u4kphli1hbMister du muligheden for at kunne godkende eller have overblik over hvad der sker i forhold til lønnen? Nej, slet ikke – Vi har mulighed for at indbygge godkendelse af løn så du er 100% sikker på at det der sker er helt korrekt før lønnen kommer til udbetaling.

Har har du behov for at søge lønrefusion er det også noget vi har erfaring med.

Vidste du
At du har mulighed for at få en sygedagpengeforsikring så du er sikret sygedagpenge allerede fra 2. sygedag istedet for først efter 14 dage. Det er noget Statens Administration tilbyder. Du kan læse mere her. Har du brug for hjælp til at lave en ansøgning kan vi også hjælpe med dette.

Kontakt Frederik Sandgrav