Lej en regnskabschef i korte eller længere perioder – Lej en hos os

Mie Breinning - bogholder

Lej en regnskabschef

Lej en regnskabschef hos os som en enten fast eller tidsbegrænset aftale. Du har måske kun brug for et par timers bogføring om ugen eller også vil du lægge hele dit bogholderi hos os.

Begge dele er muligt, men én ting er sikkert…

Når du er kunde hos Sandgrav Solutions, er du altid sikret perfekt bogføring med anvendelse af nyeste teknologi og supervision af Frederik Sandgrav, der har flere poster som økonomiansvarlig. Frederik Sandgrav kan på kort tid supplere ethvert bogholderi med en bogholder, der kan indgå i jeres team. Rammerne sætter vi sammen – måske ønsker I kun at sende data, måske ønsker I, at vi kommer i jeres virksomhed, eller måske en kombination.

Skab plads til vækst: Lej en regnskabschef fra Sandgrav Solutions

Vi har kontrakter med virksomheder, der ved barsel og sygdom, bruger Sandgrav Solutions. Dermed undgår de jobannoncering, gennemlæsning af ansøgninger i stakkevis og ansættelsessamtaler. Vi arbejder med digital bogføring, som typisk reducerer forbruget af timer med 85%, så med de rette systemer, behøver du måske slet ikke en bogholder….

Læs Frederiks blogindlæg “Med Frederik på arbejde…” og find ud af, hvad der skete for kunden.

Bogholderi er noget der helst skal fungere så let og elegant som muligt. Med mange af de digitale løsninger vi anbefaler er du sikker på at det kommer til at ske. Uanset om du bruger Billys eller e-conomic eller f.eks. Navision så har vi styr på det. Du helt sikker på at vi står klar til at overtage dit bogholderi og sikre at alt kører som det skal. Vi har også erfaring i mange andre systemer. Men de 3 nævnte er dem vi primært arbejder i. Selvfølgelig har vi også en del erfaring fra C5.

Vi sørger for at betalinger, rykning af kunder og lønadministration altid bliver gjort så effektivt og hurtigt som muligt. Dette uden at vi går på kompromis med kvaliteten. På den måde er vi sikre på at vi kan levere den bedste løsning til dig – både nu men også i fremtiden.

Mønter der spirer og repræsenter, at du kan få dine økonomi til at vækste