Kundeudtalelser

Læs her hvad nogle af vores kunder skriver om os og se hvem vores kunder er

Alle Selvstændige Burde Have En Frederik Sandgrav
Frederik er en ualmindelig kompetent bogholder, der har foden foran, når det kommer til effektivisering og digitalisering. Han er effektiv og der er intet, der ikke kan lade sig gøre, han har et stærkt netværk, så al viden kan fremskaffes inden for kort tid.

Derudover, så har han et øje for at reducere omkostningerne ved bogholderiet og holder dem på et absolut minimum. Alle selvstændige burde have en Frederik Sandgrav. Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger.

Mikkel MColor Copy ApS

CFO – With Business In Mind
In my time as head of Handler A/S, Frederik was our CFO. Frederik is a visionary and thorough person – never had to double check the numbers. He has the ability to have the business in mind and are extremely good in optimizing and automating processes

I can only say positive things about Frederik – also on a personal level.

Jørgen Flemming LadefogedHandler A/S

Knivskarp Og Moderne
Frederik er knivskarp og super god til at finde nye og smartere måder til vores bogholderi. Og så kan han trylle alt med Excel. Jeg kan kun give Frederik de bedste anbefalinger og særligt hvis du ønsker at effektivisere og bruge mindre tid på tidskrævende manuelt arbejde. Frederik er lig med det moderne bogholderi. Thums up!

Jacob DauCEO v/ W&B og Pevino

Fokus På Kundens Behov
Vi søgte en bogholder, men har fået mere end det. Frederik Sandgrav er initiativrig, dynamisk og god til at afdække kundens behov og komme med forslag til ændring/omlægning af arbejdsgange. Det være sig systemmæssigt såvel som personalemæssigt. Kan varmt anbefales.

Hanne Norup – FormandRågeleje Klit Feriecenter

Dedikeret Og Servicemindet

Frederik er en meget dedikeret og serviceminded person. Altid hjælpsom og fleksibel når det angår arbejdet.

Kashif M. AkramNorsam ApS

MJ Byg & Belægning
Da jeg og min Partner skulle starte et nyt projekt sammen, ledte vi efter en bogholder der kunne hjælpe os med de ting vi ikke selv er lige så gode til. Må sige at Frederik kom med et frisk pust, der var ingen tvivl om at det skulle være ham efter vores møde. Frederik er kanon hyggelig han kan hans shit. Skulle der være noget han ikke lige kan svare på, eller ligger udenfor hans arbejdsområde hjælper han gerne med at finde svar.

Kan VARMT anbefale Frederik hvis du ligesom os hellere vil klare de opgaver vi er bedst til og overlade bogføring og diverse opgaver til Sandgrav solution.

Jonas Wohlert IndehaverMJ Byg og Belægning

Effektivitet Og Kundeservice

Jeg kan på det varmeste anbefale Frederik og hans team. Jeg har benyttet Sandgrav Solutions på både projektbasis (digitalisering af økonomifunktion), ad hoc basis (sparring på rapporteringssetup, m.m.) og fast eksternt bogholderi. Jeg er altid blevet positivt overrasket over både effektiviteten og den kundeservice vi har modtaget. Frederik er helt fremme i bussen, når det angår de nyeste it-løsninger til økonomiafdelingen – vi vil fortsætte med at finde inspiration og sparring hos Sandgrav Solutions.

Søren ScheibyeCFO – Euroinvestor

Caritas Denmark
På kort tid, satte Frederik sig ind i vores organisations drift og økonomi og tog ansvar for – ikke bare den almindelige bogholderifunktion – men også at udvikle økonomistyringssystemet. Frederik kan finde det lille manglende bilag og samtidig tænke økonomi på et højere strategisk niveau. Vi havde ikke klaret året uden ham.

Hannah – administrationschefCaritas Denmark

Godt Arbejde

Supergodt arbejde af Sandgrav Solutions. Kan anbefales.

Jakob BarfodRefleks