Bogholder København

Frederik Sandgrav - direktør og økonomichef ved Sandgrav Solutions

Bogholder København

Vi har kontor i København og nyder at arbejde med virksomheder i lokalområdet.

En stor del af vores kunder er at finde i Københavnsområdet. Selvom alle vores løsninger er digitale og online giver det virkelig god mening at mødes og snakke om tingene. Ofte løser vi som bogholder også opgaverne bedre og mere effektivt hvis vi sidder ude hos dig. Specielt hvis dit bogholderi har en vis størrelse.

Vi tilbyder løsninger, der passer til din virksomheds størrelse og temperament, så du ikke skal bruge unødig tid på bogføring. Vi hjælper med alt tænkeligt indenfor bogholderi og økonomistyring og prioriterer digitalisering af arbejdsgange højt. Hvorfor? Fordi der er udviklet en lang række værktøjer til netop dette formål.

Vi skal nok sørge for at du får den bedste og mest effektive løsning. Så vi kan håndtere dit bogholderi på den bedste måde.

Du har altid den samme faste kontaktperson så du altid ved hvem du kan spørge hvis der er behov for det. Samtidig sørger vi for at en eller flere af vores medarbejdere har indblik i din forretning så vi er mere robuste i forhold til ferie og sygdom.

Vi fokuserer på at være så effektive at vi ender med at blive arbejdsløse!!. Ja det kan lyde mærkeligt, men kun ved at fokuserer så kraftigt på at være effektive mener vi at vi kan være med til at skabe den værdi som du som kunde SKAL føle når du arbejder sammen med os.

Derfor sørger vi altid for at de værktøjer der bliver tilbudt netop din virksomhed er nøje udvalgt så vi ved den passer både til dit temperament men også til de behov der er i virksomheden.

jucfasiaf87bvflsnjDet kræver ikke så meget at omlægge til digitalt…

Typisk reagerer vores kunder med en aha-oplevelse og forundring over, hvor lidt der skal justeres for at omlægge et bogholderi til et digitaliseret et af slagsen. Frederik sammensætter skræddersyede løsninger til sine kunder – med afsæt i dine behov og din virksomheds størrelse. Med os som samarbejdspartner, får du et digitalt bogholderi, hvor store dele af det sædvanlige manuelle  arbejde er udskiftet til automatisk.

Fire samlede knyttede næver, der repræsenterer godt samarbejde, der lykkes

Mister du følingen med din forretning når vi bogfører for dig? Nej, slet ikke – primus motor i det digitaliserede bogholderi er stadig dig. Systemerne kan ikke kan arbejde uden dine godkendelser – og du har derfor altid fuld kontrol over dit bogholderi.

Vores ydelser er baseret på at vi står for din bogføring, og vi arbejder med samme systemer som vi anbefaler, og derfor vil vores bogføring også komme dig til gode.

Udgangspunktet er din virksomhed og dine behov – vores klare mål er at sikre at dit bogholderi kører så effektivt og automatisk og digitalt så muligt. Derved opstår der færrest fejl og du har mulighed for at fokuserer på din forretning.

Samtidig er det helt sikkert at din administration kan følge med uden at blive for dyr, hvis din forretning vækster. Skalerbarhed uden problem er utroligt vigtigt for os.

Med en bogholder i københavn er du sikker på at vi er tæt på – når du har behov for det.