Bogføring

Kasseopgørelse i excel

Skrevet af 16. august 2018 Ingen kommentarer 1254 visninger

Har du butik og modtager betaling er der krav fra skat omkring dette

Kasseopgørelse er et krav når man driver virksomhed, og modtager betaling enten i form af kontanter eller kortbetaling. Kasseopgørelsen skal laves HVER dag. Eller det vil sige du skal ikke gøre det de dage din butik har lukket, men ellers så skal du. du kan læse mere hos SKAT her.

Jeg oplever tit at kunder har et bogføringssystem hvor der laves faktura. F.eks e-conomic eller Billys.

Det betyder at omsætningen allerede er medregnet i et økonomisystem og står som et tilgodehavende der. Derfor er det ekstra vigtigt at man i sin kasseopgørelse viser hvilke faktura man f.eks. via dankort allerede er betalt.

Det kan være du har et værksted og laver dine faktura via et af de nævnte systemer. Efterfølgende kommer en kunde ind af døren og betaler en faktura som du har sendt via mail for f.eks. 14 dage side. Her er det virkelig vigtigt at holde tungen lige i munden så bogholderiet ved at den er blevet  betalt.

Det kan ende med at være en helt umulig opgave at optrevle hvad der er sket hvis ikke der bliver holdt øje med betalinger mv. hele tiden.

Måske har du et såkalt POS – point of sales system der kan hjælpe med kasseopgørelserne. Men mange gange kan det slet ikke betale sig og derfor er en løsning med en kasseopgørelse i excel måske bedre.

0 kroner koster den kasseopgørelse i excel jeg har lavet her. Bare klik på linket

 

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Få kvitteringer direkte i dit regnskabssystem!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev?  ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!