Bogholder til kundeteam/regnskab

19 visninger

Digitalt orienteret tal-ekspert søges til Danmarks mest digitale og innovative konsulenthus indenfor regnskab og bogholderi. Kender du den ”Luddovne Bogholder ”, så ved du hvem vi er og hvad vi står for. Ellers synes vi du skal en tur forbi Google, for at lære lidt om os.

Kom og hjælp os med at redde kunderne fra elendigt bogholderi, der ikke udvikler sig og hvor de spilder dyrebar tid og bruger for mange penge. Digitalisering og automatisering er vejen frem og vi er i fuld gang. Vi implementerer nogle af markedets bedste digitale værktøjer, som du også skal lære. Det er blandt andet Roger, Pleo,Farpay, Fakturafil, Budget123 og Crediwire – for blot at nævne nogle af dem. Det er især baseret på enten e-conomic eller Navision.

Vi er her for at gøre en væsentlig forskel for vores kunder. De skal spare tid og bekymringer, når vi står for deres bogholderi og regnskab. Vi arbejder ud fra følgende mantra:

 • Kunden først
 • Kommunikation der er til at forstå
 • … ja altså – vi vil lave verdens bedste bogholderi for vores kunder

I Sandgrav Solutions får du folk, der lige som dig ønsker det bedste for kunderne. Vi har en høj faglig stolthed og arbejder sammen for at komme i mål. Vi har verdens bedste kunder og der kommer mange af dem. Vores forretning stiger med minimum 50 % hvert år. Vi blev gazelle i 2018 og kommer til at fortsætte med det mange år ud i fremtiden.

Det bedste ved vores kunder er at de vælger OS, fordi de vil det samme som os: have værktøjerne til at arbejde for os og dygtige folk til at controlle og rådgive – og sikre at det hele kører på skinner.

Vi søger en bogholder til et team af dygtige bogholdere, som håndterer en lang række kunder. Dit arbejdssted vil være Hillerød og eventuelt i perioder også hos kunder.

Jobbet

Vores driftsteams består af en flok dygtige bogholdere, som håndterer en række kunder. Vi er nu i en proces, hvor virksomheden er vækstet så meget, at vi etablerer to driftsteams bestående af bogholdere og en teamleder. Opgaverne er forskelligartede og har alle til formål, at levere retvisende regnskaber til vores kunder – både løbende og i forbindelse med årsregnskab.

 • Bogføring
 • Afstemning
 • Rapportering (moms, intrastat m.m.)
 • Aflevering af færdigt materiale til årsregnskab til revisor
 • Løbende dialog med kunderne med afstemning af forventninger

Vil du hjælpe med at udvikle vores forretning?

Har du lyst til at være bogholder i Sandgrav Solutions, forventer vi, at du:

 • Har en uddannelse på Erhvervsakademi-/Merkonom-/HD-niveau eller andet, hvor du har beskæftiget dig med både økonomi og IT
 • Besidder en stærk analytisk og forretningsmæssig forståelse
 • Er detaljeorienteret og struktureret i din arbejdsform
 • Har baggrund fra revision eller regnskabsfunktion
 • Er som person moden og kan bevare overblikket – vi har til tider meget travlt
 • Har let til et godt grin i en hektisk hverdag

Du får ansvar fra dag ét

Du er med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får en hverdag, hvor prioriteter skifter, og du bliver udfordret og tager ansvar for egne kunder. Vi sørger for, at du bliver fagligt udfordret, da virksomheden især har fokus på anvendelse af digitalisering i regnskabsfunktionen.

Sandgrav Solutions er 100 % ejet af og stiftet af Frederik Sandgrav. Virksomheden har en markant profil inden for digitalisering og drift af regnskabsfunktioner for andre virksomheder. Igennem de sidste år har Sandgrav Solutions styrket sin profil yderligere og har kunnet tiltrække en række spændende kunder.

Kan du se dig selv hos os?

Fristen er 20. september 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

PS: vi bruger talent test tt38 fra https://talents-unlimited.dk/ . Så er vi sikre på at vi ikke har 50 medarbejdere, som er FULDSTÆNDIG ens.