Den luddovne bogholderSandgrav Solutions

Jeg har opsagt mit job!!!

Skrevet af 11. september 2019 Ingen kommentarer 1835 visninger
camera coffee composition 1509428 e1575644371789

Jeg har i lang tid gået og grublet over, om jeg var havnet på den rigtige hylde.

Jeg synes i hvert fald, jeg er på den rigtige reol i Sandgrav Solutions ApS😀

Jeg har derfor valgt at udskifte mig selv som direktør med Mikael Lynfort. Det er en stor beslutning, som jeg er glad for at have modet til at træffe. Mikael er tilknyttet som freelance…. Ja, sådan kan man åbenbart godt konstruere den slags i dag 😊

Kæmpe tak til alle vores medarbejdere og Mikael ikke mindst for at have modet og lysten til at være med.

Jeg indtræder selv i en mere sælgende og udadvendt rolle som CGO – det betyder, Cheif Growth Officer og er basalt set ham der for lov til at lave ALT det sjove, synes jeg.

Jeg glæder mig til at teame op med medarbejderne i vores newbizz afdeling💪

Tusind tak til Toke Kruse for inspiration omkring denne dobbelthusholdningsmodel🙏.

Vi er allerede nu på udkig efter endnu en dygtig teamleder til vores hold af fantastiske medarbejdere i Hillerød. Er det noget for dig at arbejde i en af landets mest fremadstormende og digitalt orienterede virksomheder indenfor bogholderi og regnskab, så smut forbi vores hjemmeside for at læse mere.

Se link nedenfor 👇

https://www.sandgravsolutions.dk/om/ledige-stillinger/

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Få kvitteringer direkte i dit regnskabssystem!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev?  ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!