PensionNyheder og trendsTest

Hvordan virker firmapension ved Grandhood?

Skrevet af 30. maj 2019 Ingen kommentarer2246 visninger
Hvordan fungere firmapension ved Grandhood

Jeg har testet Grandhood – nyt system til firmapension

Vil du have en åreladning med igler? ??? Helst ikke vel! Men der er noget på samme niveau, som også er mindst lige så kedeligt som bogholderi ?. Derfor vil en åreladning med igler være mere interessant. Ja, personligt synes jeg, at PENSION er en lige så trist og kedelig affære som bogholderi og regnskab. Som så meget andet ved vi jo godt, at det er nødvendigt og noget vi bør forholde os til. Som arbejdsgiver i en virksomhed med snart 20 ansatte er det også noget, jeg bør gøre noget ved. Derfor har jeg lige testet Grandhood – den nye frække dreng i klassen på en RET hurtig knallert?.

Sådan fungerer firmapension ved Grandhood

På under 5 minutter er min virksomhed oprettet og den første medarbejder tilbudt en pensionsordning. Det koster 59,00 pr. medarbejder pr. måned, så det er vist lige til at klare. Pension der er både hurtigt, nemt og billigt!!! Det der med billigt er vist også noget med ÅOP, som er på 0,95%. Det er vist udemærket, har jeg hørt. De mangler en del på “tab af erhvervsevne” og den slags, men hey … Man skal jo starte et sted. Det her er lige noget for den luddovne bogholder? hurtigt og nemt.

Hvad skal jeg have med i mine overvejelser, når jeg pønser på at tilbyde en firmapension til medarbejderne?

Salary vs. Danløn

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev? ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!