Hjælp til bogføring

Hop med på vognen og få et digitalt bogholderi

Tina - bogholder ved Sandgrav Solutions

juckgh25vhqshdgl1hVi hjælper med bogføring?

Hos Sandgrav Solution kan du få hjælp til bogføring. Vi hjælper både små og store virksomheder. Vi har dygtige bogholdere, som du kan trække på, når du har brug for det.

Ansvaret er vores, og du får frigivet tid og slipper for bekymringer. Vi har god erfaring fra vores kunder, som har benyttet sig af vores digitale bogføringshjælp. De har valgt at samarbejde med Sandgrav Solutions, med et ønske om at bruge mindre tid på bogføring og mere tid på forretningsudvikling.

Nogen kunder vælger at få besøg af én af vores bogholdere én til to gange af ugen, mens andre nøjes med at køre det hele online. Det er op til dig. Fællesnævneren for alle vores bogholdere er, at de arbejder med den nyeste teknologi.

Vi bruger de nyeste og mest effektive systemer når vi bogfører

Vi tester løbende markedets digitale løsninger. Med os som samarbejdspartner er du derfor altid sikret en effektiv bogføring, uden brug af ressourcer på arbejdsopgaver, der kan udføres automatisk af systemer.

Alle vores bogholdere, har flere års erfaring med bogholderi og er altid superviseret af Frederik Sandgrav, som har over 15 års erfaring med økonomistyring og digitalisering. Dermed bliver alle overflødige arbejdsgange skåret fra, og du er sikret en hurtig og effektiv håndtering og styring af data.

juckhooy2omm3vm3y3wLad det komme an på en prøve…

Skriv eller ring til os. Vi vil blandt andet gerne høre lidt mere om din virksomhed, dit nuværende bogholderi, hvilke systemer du arbejder med nu, dine forventninger og selvfølgelig besvare dine spørgsmål.

Vores hjælp til bogføring er helt unik og når vi først at sat det hele op, er det næsten for nemt – selv for os.

Når det er på plads, og hvis du fortsat er interesseret i et samarbejde, kommer Frederik Sandgrav på besøg i din virksomhed og hilser på, og kommer med forslag til hvordan netop jeres bogholderi kan effektivisere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Medarbejdere der samarbejder og brainstormer