Sandgrav Solutions

Mindfullness: Gåture i skoven som medarbejderpleje

Skrevet af 28. maj 2019 Ingen kommentarer914 visninger
Mindfullness i skoven

Med en mindfullness terapeut…….? Ja den er god nok… Alle medarbejdere i  har mulighed for at snakke med Chris Norre som er selvstændig mindfullness terapeut.

Mindfullness i skoven

Tilsyneladende skal det åbenbart altid finde sted gående i en skov ? Ofte er det ikke arbejdet der stresser folk, men alt mulig andet i “bagagen” . Men en ting er helt sikkert. Kan jeg være med til at hjælpe så folk kommer på arbejde både glade og mere veloplagte…. Hvis jeg på nogen måde kan hjælpe folk til at blive den bedste version af sig selv….

Ja jeg ved godt der er virkelig mange floskler og højtravende tanker i ovenstående. Men jeg mener det virkelig. Jeg går også en tur i skoven med vores mindfullness terapeut for at få styr på mit hoved, det er VIRKELIG noget der virker. Hvad gør du for at sikre at dine medarbejdere har det godt? PS: tusind tak Chris Norre du er en kæmpe hjælp for os.

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Få kvitteringer direkte i dit regnskabssystem!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev? ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!