Bogføring

Fuldautomatisk bogholderi!!

Skrevet af 16. juni 2019 Ingen kommentarer1174 visninger
Automatisk bogholderi = grøn lys

Jeg har skudt mig selv i foden – av for @$#@@@ *Lidt for godt * Lidt for smart * Lidt for hurtigt..

Automatisk bogholderi = grøn lys ??

Er startet op med mange kunder på det seneste. Alle vil have leveret et fuldautomatisk bogholderi. Opstarten er sej… Gammelt lort fra banker og Nets skal trækkes igang med hiv og sving, og det er IKKE et kønt syn. Langt om længe kører toget…. Og til min rædsel: Et bogholderi med løsninger indenfor betalinger, løn og bilag som kører nærmest helt af sig selv??? Hvordan kan jeg på nogen måde tjene penge på en kunde, hvor jeg maksimum skal bruge 10 minutter om måneden ? JEG VED DET IKKE – men måske er det også ligegyldigt, for jeg laver verdens fedeste bogholderi og har verdens mest tilfredse kunder. Så skal resten nok gå tror jeg.

Tusind tak alle jer fantastiske tech-tools for at give mig muligheden for at slippe for at lave bogholderi og regnskab ?. Masser af tak til fænomenale kunder og fabelagtige kolleger. Det umulige gjort muligt…. Så kan jeg sgu ikke forlange mere ?

Salary vs. Danløn

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev? ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!