Vores kunder

Frokostkonsulenten

Skrevet af 24. april 2018 Ingen kommentarer890 visninger

 

“Jeg gider ikke betale for det du laver!

Bare rolig – vi gider heller ikke lave det” var svaret.

Helt ærligt hvor er respekten for ens arbejde blevet af?

Jeg har haft møde med Rune fra Frokostkonsulenten for at finde ud af om vi skulle samarbejde. Rune var bange for om det administrative kom til at blive for dyrt, og kom til at fylde for meget – både nu men også i fremtiden, hvis hans virksomhed fortsætter væksten.

Det er vigtigt at have en så lille og effektiv administration som muligt – for som Rune sagde: “Minimale omkostninger så pengene ryger på tallerkenen”

Jeg har sat sig mig som mål at gøre det almindelige bogholderi overflødigt via effektive digitale værktøjer og automatisering.

Siden begge virksomheder er interesseret i det samme resultat – er det med stor glæde at vi kan annoncere vores samarbejde. Det er jeg meget beæret over og glæder mig til at komme igang.

Mon ikke jeg kan finde nogle løsninger som Frokostkonsulenten ikke skal betale for og som Sandgrav Solutions ikke skal bruge tid på!

HELT SIKKERT!!

Salary vs. Danløn

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev? ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!