Freelance bogholder – det er os

Mie Breinning - bogholder

Selvstændig bogholder søges?

Sandgrav Solutions tilbyder en freelance bogholder på fast basis eller i en tidsbegrænset periode. Det kan være, at du kun har brug for få timers bogføring hver uge eller at du ønsker at outsource alt dit bogholderi til os. Der er ingen begrænsninger hos os, vi kan skræddersy din løsning, lige som du ønsker den.Som kunde hos os, får du altid perfekt bogføring gennem anvendelse af den nyeste teknologi og supervision fra Frederik Sandgrav, der har flere poster som økonomiansvarlig. Frederik Sandgrav vil hurtigt kunne supplere dit bogholderi med en dygtig bogholder, som kan indgå i jeres team. Vi sætter rammerne sammen – alt efter om I ønsker at sende data, eller om I ønsker at vi kommer ud i jeres virksomhed – eller en kombination af dette.

Freelance bogholder: Skab plads til vækst

Vi varetager også bogholderi for virksomheder ved f.eks. barsel eller sygdom. På den måde kan I undgå at skulle annoncere jobbet, gennemlæse stakkevis af ansøgninger og foretage ansættelsessamtaler. Gennem digital bogføring kan vi typisk reducere timeforbruget med 85 % – de helt rette systemer kan dermed gøre jeres bogholderi meget mere effektivt.

Vil du vide mere om os, og hvordan arbejdet foregår, så kan du læse Frederiks blogindlæg: “Med Frederik på arbejde…” og find ud af, hvordan det gik for kunden.

Vi har erfaring med at arbejde i de fleste slags økonomisystemer og lønsystemer og ligeledes med erfaring inden for mange brancher. Derfor kan vi hjælpe med alt økonomistyring i blandt andet Axapta, Navision, C5, E-conomic, Billy og Dinero. Ligeledes har vi også erfaring med at varetage bogholderi for virksomheder i bil-, køkken-, catering-, konsulent-, håndværker-, restaurant-, produktion-, lager- og webshopbranchen – som bare er et udpluk af de brancher, vi arbejder med.

Her kan du f.eks. læse mere om vores lønadministration.

Taster du ordene ”freelance bogholder søges” ind på din computer, så kommer der virkelig mange muligheder frem. Men det at ansætte en bogholder er virkelig også en vigtig post. Vi ser frem til at få muligheden for at mødes eller snakke med dig og se, om vi er et godt match for dig og din virksomhed.

Mønter der spirer og repræsenter, at du kan få dine økonomi til at vækste

Digitalisering betyder minialt tidsforbrug

Vi anbefaler, at du digitaliserer dit bogholderi

Fordelene ved digitalt bogholderi:

* Du reducerer dit timeforbrug på bogføring.

* Manuel håndtering og styring af data er gjort automatisk.

* Dit regnskab er ajourført i realtid og tilgængeligt online.

* Bilag er automatisk elektroniske.

* Tænk grønt – med digitalt undgår du papirspild.

Kontakt Frederik Sandgrav