Gode råd

Fokus på IT-sikkerhed!!

Skrevet af 22. juni 2019 Ingen kommentarer 1266 visninger
Vi har fokus på IT-sikkerhed med software fra Uniqkey

Jeg tager imod bestikkelse, og det kan du også få lov til ? Jeg har truffet en beslutning om at have endnu mere styr på vores it-sikkerhed. Derfor har jeg valgt at bruge password manager software, så alle koder ikke er det samme alle vegne og at vi som virksomhed kan dele passwords sikkert med hinanden.

IT-sikkerhed og sikre passwords med Uniqkey

Valget faldt på et firma fordi de lød fede og fordi det var dansk. Med mindre jeg er helt unik, så kunne der måske være andre end mig, der også har tvivlsomme passwords til kritiske systemer? Tusind tak til Uniqkey for at sikre min nattesøvn???.

Jeg har lavet en kickback/bestikkelsesaftale med dem:

Brug koden “denluddovnebogholder” så får MINE medarbejdere en pose Matador mix for hver ny kunde ?.

Brug koden “jegvilhavedenmatadormixheltformigselv” så er det dig, der får den ?.. Velbekomme

Jeg har opsagt mit job!!!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Økonomistyring: Er dit selskab registreret rigtigt?

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Fintech pakken - hør mere!!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar