Her finder du vores FAQ.

Det håber vi på kan hjælpe dig med at få svar på de oftest stillede spørgsmål som du enten måtte have til en bogholder, eller til Sandgrav Solutions specifikt.

Du kan få svar på dit spørgsmål ved at klikke på krydset ude til højre for boksen. Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe, maile eller møde op på vores adresse. Se vores kontaktoplysninger her.

Er det rigtigt at I er dygtige til digitalisering?

Yes – det er vi VIRKELIG skrappe til. Vi tester løbende de bedste og mest lovende værktøjer og udvælger dem som vi VED du kommer til at elske. Værktøjer som ender med at spare dig for en masse tid og penge.

Syns I virkeligt at bogholderi er røvsygt?

Helt bestemt – specielt hvis vi skal sidde og taste samt skrive bilagsnumre på papir og sætte dem i mapper. Vi syns IKKE det er kedeligt hvis vi får lov til at implementere løsninger som gør at vi slipper for at lave den slags – så slipper du også for at betale os for det.

Får jeg en fast bogholder hos jer?

Ja du får altid en fast bogholder så det er den samme person du har kontakt til. Det er også vedkommende som laver dit bogholderi så der kun er en du skal snakke med. Din bogholder sidder i et team med andre bogholdere hvor der er en teamleder. Denne teamleder kender også til dig bogholderi så der altid er 2 som ved hvad der foregår.

Laver I også lønadministration

Vi laver løn for mere end 100 virksomheder hver måned i både Danløn, Dataløn, Zenegy, Pento, Gratisal og Salary. Så der er bestemt noget vi kan hjælpe med.

Kan I lave mit årsregnskab

Hvis ikke du har revisionspligt og dermed krav om at det er en registreret revisor som skal lave regnskabet så kan vi sagtens hjælpe.

Kan I indberette moms og lønsum?

Det kan vi selvfølgelig også hjælpe med. Vi har et bredt kendskab til mange forskellige typer virksomheder så vi kan helt sikkert hjælpe lige præcis dig.

Jeg har mistet overblikket over mit bogholderi hvad gør jeg?

Bare rolig – vi er eksperter i oprydning af dit bogholderi og kan ofte sørge for at det bliver gjort på en effektiv og nem måde. Inden vi går i gang aftaler vi omfang og pris så der ikke kommer nogen overraskelser.

Jeg vil gerne skifte over til e-conomic – skal jeg vente til mit årsregnskab er færdigt?

Nej du behøver overhovedet slet ikke vente, bare fordi du skal skifte til e-conomic – det kan gøre på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af året. Vi er vant til at lave disse migreringer og kan sagtens hjælpe uanset hvornår du måtte ønske at det skal gøres.

Skal jeg betale en fastpris for mit bogholderi hos jer?

Det bestemmer du helt selv – 50% af vores kunder har en fastprisaftale og resten har ikke. Det kommer helt an på dit temperament og din forretning. I nogle situationer er det slet ikke muligt at vurdere omfanget af det arbejde vi skal lave og dermed heller ikke på den pris du skal betale. Og andre gange er det ret nemt.