Gode råd

Et godt råd

Skrevet af 2. maj 2018 Ingen kommentarer722 visninger

Smart og hurtig bogholder med computer

I dag retter tippet sig mod alle der sender faktura til kunder. Har du mere end 20 faktura pr. måned bør du overveje at få et såkaldt FIK (fælles indbetalingskort) nummer af din bank. Det betyder at du på dine faktura får et entydigt nummer som kunderne taster ind i deres bank når de betaler. Du kender det nok fra de regninger du får fra telefon eller el-selskaber. Fordelen er fantastisk: Det tager 4 sekunder at bogføre alt i mellem 20-20.000 faktura da systemet typisk selv kan finde ud af hvad der er betalt.

Se DET er smart. Du har typisk 2 muligheder fra bankens side:

1. En betaling = en linie i din bank

2. Alle betalinger pr. dag bliver sat ind som et beløb.

Nr 1 er at foretrække med mindre du har VIRKELIG mange faktura. Nr 2 tager lidt længere tid – log på din bank og hent fil til bogføring der skal indlæses.

Så er der også nummer 3! Der lader du FarPay ApS AUTOMATISK bogføre alle dine indbetalinger direkte ind i dit økonomisystem.

Jeg har skrevet lidt om Farpay – hvis det kan friste? https://lnkd.in/eBTQPU3

Hvad er dit bedste tip for at blive arbejdsløs i bogholderiet?

Salary vs. Danløn

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev? ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!