Timelog - sæt pris på din tid med system til tidsregistrering

Timelog

Virkelig gennemført og solidt værktøj til at styre timer og ressourcer

Tidsregistrering: Gør det nemt! Her er tidsregistrering nemt for konsulenterne, hvad enten det er på kontoret eller på farten — og for lederen er godkendelsesprocessen nem og overskuelig.

 Projektøkonomi: Overhold deadlines og budgetter! Få øjeblikkeligt overblik over projekt og økonomi når tiden er registreret. Med TimeLog er projektlederen, økonomichefen eller direktøren hele tiden opdateret på jeres projektportefølje, og kan følge projekters og kunders rentabilitet, dækningsgrad og andre nøgletal. Projektmodulet understøtter fast pris, medgået tid, klippekort, abonnement med flere — eller kombinér faktureringsmodeller på et og samme projekt.

 Ressourcestyring: Hold styr på jeres ressourcer – og hold jeres deadlines! Få overblik over, hvilke ressourcer, der er overbooket, og hvem der er ledige til nye projekter. Se jeres indtjeningspotentiale baseret på det planlagte arbejde, og hold styr på flextid, ferie og fravær.

1

Effektiv tidsregistrering gennem app

2

Få overblik med simpel projektstyring

3

Benyt projektfakturering og omkostningsregistrering

4

Få overblik og styring over din virksomheds processer

5

Kan integreres med andre økonomi- og forretningssystemer.

6

Få analyser af indtjening, produktivitet og effektivitet

jwz05twhvyorpa10np

Virksomhedsbeskrivelse

Timelog giver dig veldokumenteret tidsregistrering i små og mellemstore virksomheder

Timelog

Systemet er primært udviklet til tidsregistrering, men har også en masse andre smarte funktioner og kan ligeledes snakke sammen med dine andre IT-systemer. Timelog blev stiftet i 2001 og har siden skabt et effektivt system med mulighed for mange integrationer og partnere. Timelog benyttes af mange danske virksomheder. Du kan læse mere om programmet her. 

TimeLog-Logo

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med