November first - bankoverførsel til udlandet

November First

Slut med uigennemskuelige priser på valuta og start på store besparelser

Med November First er det slut med overraskelser ved udlandske ind og udbetalinger Det er helt transparant og overskueligt, hvad der foregår når du bruger November First’ bankingplatform. Dette er uanset, om du bruger integrationen med f.eks. e-conomic eller arbejder direkte i deres onlineløsning. Du kan øjeblikkeligt se, hvad kursen er på din udlandsbetaling, samt hvilke gebyrer der er forbundet.

Med November First skal du ikke bogføre kursregulering og valutadifferencer. Her fastsættes valutakursen på aftaletidspunktet og tilbyder bedre valutakurser, end din bank kan tilbyde og i realtid

Når du samarbejder med November First, sparer du 30 – 50% af de sædvanlige omkostninger til banken, som de sædvanligvis opkræver, når de veksler valuta for dig. Derfor er du altid sikret besparelse, og derfor er November First et must have i virksomheder, hvor der foregår internationale transaktioner.

November First er et supplement til din nuværende bank, så du beholder dine nuværende bankarrangementer. Hver gang du skal betale en faktura eller foretage en overførsel til udlandet, logger du ind på din November First konto igennem en browser og foretager betalingen. Præcis som du ville have gjort det i din egen netbank. November First kan integreres med andre økonomisystemer, som dermed automatisk trækker data over.

1

Realtidskurser til din bogføring

2

Automatisk bogføring af betalinger og gebyrer

3

INGEN kursdifferencer til bogføring

4

Hurtig fakturabehandling

5

Automatisk mailkvittering til modtager

6

Uændret godkendelsesprocedurer

7

Godkendt af finanstilsynet

Spar tid på bogføring med November First

Du slipper for at bruge tid på bogføring af valutadifferencer, der er ikke nogen. Se et eksempel her:

* Du vil betale 1.000 EUR til en leverandør i udlandet.
* Du aftaler med NovemberFirst at det koster 7.450 DKK – som er kursen på aftaletidspunktet.
* Du overfører 7.450 DKK til NovemberFirst.
* November First betaler leverandøren 1.000 EUR
* Du bogfører at du har betalt 1.000 EUR til leverandøren og at det kostede dig 7.450 DKK.

Mikael Nilsson stifter af November First

Mikael Nilsson

November First blev stiftet i 2011 af Mikael Nilsson, som bla. har en baggrund inden for telecom. Mikael Nilsson så tidligt nogle ligheder mellem den disruption der skete indenfor telecom i start 00’erne (med bla. Telmore og CBB),  og markedet for internationale overførsler. Den første November 2016 stod November First Platformen klar og blev lanceret med kæmpe succes.jwz05twhvyorpa10np

Virksomhedsbeskrivelse

Minimer din virksomheds bankomkostninger på internationale betalinger med November First.

November First

November First er en digital betalingsplatform til internationale betalinger. De sidste 10 år er omkostningerne for betalinger til og fra udlandet steget markant. Dette er specielt gået ud over de små- og mellemstore virksomheder – eller virksomheder der er kunde hos mindre banker – da de ikke kan forhandle med banken.

NovemberFirst blev stiftet November 2016. Selskabet er blandt andet blevet kåret som entrepreneur of the year i 2017. Klik her for at læse mere om virksomheden og deres smarte platform.

November first - bankoverførsel til udlandet

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med