Likvido

Spar tid, penge og få betaling til tiden

Likvido gør det nemt at automatisere debitorbogholderiet. Vi tjekker for nye betalinger, rykker dine kunder og kan i sidste ende stå for inkassoprocessen.

Likvidos løsning er 100% gratis for virksomheder, da Likvido lever af de renter, rykkergebyrer og inkasso omkostninger som skyldner skal betale.

Likvido kan let integreres med dit regnskabssystem. Det tager under 2 minutter.

Likvido sparer dig for tid, optimerer dit cashflow og sikrer minimale debitortab. Med Likvido kan du sætte din faktura og rykkerproces på autopilot og inddrive mere med no-cure-nopay inkasse.

 

1

Synkronisering af regnskabsprogram med Likvido

2

Automatiseret udsendelse af faktura og breve

3

Design personaliseret påmindelse og rykker-kampagne

4

Spar tid ved at lade likvido rykke dine kunder

5

Send sager til "no-cure-no-pay" inkasso med ét klik

6

Få det fulde overblik via dit Likvido dashboard

Maximillian-Frimmer CMO og co-founder ved Likvido

Maximilian Frimmer

Maximilian Frimmer er CMO og co-founder af Likvido.dk. I 2017 måtte Maximilian erklære sin forrige virksomhed Monera ApS konkurs grundet store debitortab. I frustration over manglen på effektive inddrivelses-løsninger blive Likvido stiftet i 2018. Maximilian har det kommercielle ansvar for virksomhedens udvikling og brænder for marketing, forretningsudvikling, salg og partnerskaber. Har du spørgsmål til Maximilian er du velkommen til at give ham et kald på 26703471 eller sende en mail på max@likvido.dk

jwz05twhvyorpa10np

Virksomhedsbeskrivelse

Alle kan benytte Likvido til at få overblik og sende fakturaer til inkasso.

Likvido

Likvido er et imponerende stykke software, der i løbet af MEGET kort tid giver dig det helt rigtige overblik over din dårlige samvittighed i forhold til kundebetalinger.
Likvido blev stiftet i Januar 2018 af Lars Holdgaard og Maximilian Frimmer. Siden stiftelsen har Likvido deltaget i Copenhagen Fintech incubation programmet og Accelerace.io. Likvido fik sin inkasso licens af Rigspolitiet i April 2018, og lancerede i maj første version af løsningen. I juli modtog Likvido en millioninvestering fra en række business angels og pre-seed ventures til at udvikle produktet og accelerere væksten.

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med