Kontolink logo

Kontolink

Sæt dit regnskab på autopilot

Kontolink er digital bogføring på autopilot. De former fremtidens måde at tænke regnskab på med et automatiseret system, der giver dig mere tid til alt det sjove.

I deres digitale univers holder du nemt overblik over både posteringer og bilag.

Faktisk automatiserer Kontolink din bogføring ved automatisk at indsamle alle bilag fra eksempelvis mail, dropbox og mobilkamera og matcher med tilhørende banktransaktion, uden du behøver at gøre noget. Det eneste du skal gøre, er at godkende matchet mellem banktransaktion og bilag med et enkelt swipe.

Det er regnskab på autopilot – simpelt, hurtigt og effektivt.

1

Et digitalt univers til alle udgifter og bilag

2

Automatiseret match af bilag og banktransaktion

3

Du bogfører med et enkelt swipe

4

Samarbejder med andre systemer

5

Aldrig mere manuel indsamling af bilag

6

Du får mere tid til alt det sjove

jwz05twhvyorpa10np

Virksomhedsbeskrivelse

Kontolink sætter dit regnskab på autopilot

Kontolink

Idéen om et automatiseret regnskab, der tager udgangspunkt i banken, startede hos Kim Agger. Sammen med flere tidligere e-conomic folk, der alle brænder for det digitale regnskab, har han skabt Kontolink.

Fra lokalerne på Christianshavn i hovedstaden brygges der hele tiden på nye ideer til at gøre regnskabet endnu mere automatiseret. Det lagde også den tidligere e-conomic direktør mærke til. Da Torben Frigaard Rasmussen hørte om Kontolink, var han klar til at investere. Nu er han en fast del af teamet, og er med til at sætte endnu mere fart på udviklingen af automatiseret regnskab.

Kontolink logo

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med

Alle: