Med Farpay kan du tilbyde dine kunder forskellige betalingsløsninger. Vi anbefaler Farpay, hvis du har min. 20 udgående fakturaer månedligt

Farpay

Intet mindre end genialt – når hver betaling tæller.

Med Farpay har du mulighed for at benytte dig af enten PBS eller Leverandørservice. Forskellen på de to er, at leverandørservice giver dig mulighed for at trække penge lige så tit du vil, mens PBS kun er en gang om måneden. PBS er til private og erhvervskunder, mens Leverandørservice kun er til erhvervskunder

Med Farpay får du mulighed for at tilbyde dine kunder alle mulige forskellige betalingsløsninger. Rigtig mange økonomisystemer tilbyder  funktioner, hvor kunder kan betale via et betalingslink på din faktura – det er en god løsning og virkelig nemt. Desværre, er der mange kunder, der ikke accepterer denne løsning, og her er Farpay et fantastisk alternativ.

Hos Farpay håndteres betalinger via kreditkort, mobilepay, PBS, Leverandørservice og betaling via FIK (+71) – det betalingsnummer, der er knyttet fakturaen, du sender til dine kunder.

Farpay kan også bogføre dine kundeindbetaliner og ligeledes automatisk rykke kunderne, såfremt dine faktura ikke bliver betalt rettidigt. Altså: Automatisk bogføring af fakturaer og automatisk rykning ved manglende betalinger. Det er smart!

1

Automatisk bogføring af kundeindbetalinger

2

Giv dine kunder flere betalingsmuligheder

3

Send automatiske rykkere

4

Smart app

5

Integrerbart med de fleste regnskabssystemer

6

Få besked, når din kunde har læst en faktura

Andres Jensen

Andrew Jensen er CEO og founder af Farpay.

Virksomhedsbeskrivelse

Farpay er et debitorsystem, der kan benyttes af små og større virksomhed samt revisorer og bogholdere.

Farpay

FarPay integrerer direkte med dit regnskabssystem, og gør det nemt for dine kunder at betale fakturaer med alle tilgængelige betalingsløsninger. Systemet kan let integreres med dit regnskabssystem.

Vi anbefaler Farpay, hvis du har over 20 udgående fakturaer om måneden. Så er der nok til, at du hverken selv gider at bruge tid på at bogføre indbetalinger eller ønsker at betale en ekstern bogholder for det.

Farpay er en FinTech virksomhed, der har eksisteret siden 2015. Virksomheden holder til i København. De arbejder for at gøre det nemmere at opkræve og betale penge med moderne, digitale løsninger.

Med Farpay kan du tilbyde dine kunder forskellige betalingsløsninger. Vi anbefaler Farpay, hvis du har min. 20 udgående fakturaer månedligt

Værktøjer til simpel økonomistyring