E-conomic logo - nemt og fleksibelt regnskabsprogram

E-Conomic

Et stærkt økonomisystem som nemt kan integreres med alle andre systemer

E-conomic giver dig mulighed for at spare tid og penge.  Vi sørger for at passe på dit bogholderi så det altid er opdateret. Med de rigtige værktøjer bliver det let og nærmest sjovt.

E-conomic passer til de fleste, fra små til mellemstore virksomheder og er et glimrende økonomistyringsprogram. Vi anbefaler det til rigtig mange af vores kunder. Det er et virkelig stærkt økonomisystem, og derfor er de fleste systemer integrerbare med dette økonomisystem.

Med E-conomics app marked blev det lettere for brugerne at finde rundt, i alle de muligheder der findes. Det kan være alt fra indscanning af bilag, kreditkortstyring, webshop-integrationer og f.eks. bedre budgetopfølgning. Mulighederne er mange. Det vigtige er dog ikke at vælte sig i løsninger og apps uden først at finde ud af, hvad der passer ind hvornår. Vi skal nok hjælpe dig med at finde ud af, hvornår hvilke løsninger giver mening.

Med E-conomic kan alle involverede i de administrative arbejdsopgaver spare tid. Det er både direktøren, der lægger budgetter, sælgeren, der skal levere rejseafregning og indkøberen, der skal planlægge indkøb. Indenfor alle arbejdsopgaver findes der løsninger i E-conomic, der understøtter en lettere hverdag.Nogle af de bedste sammensætninger er sammen med systemerne: 1. Pleo, 2. Farpay og 3. Roger.ai. Men listen stopper ikke her. Grundlæggende handler det om at udnytte alle dele af systemet, når det giver mening. Det betyder både effektiv bankafstemning og gode rykkerprocedurer, så kunderne betaler til tiden.

1

Kæmpe app marked

2

Sparer dig for tid på administrative opgaver

3

Stor mulighed for at skræddersy

4

Scan kvitteringer med din mobil

5

Få hjælp til momsregnskab

6

Integrerbart med mange systemer

Mads Rebsdorf

jwz05twhvyorpa10np

Mads Rebsdorf er adm. direktør for Visma E-conomic.

Virksomhedsbeskrivelse

E-conomic – er udviklet til den ambitiøse virksomhed og byder på utallige funktioner, integrationer og apps.

E-conomic

E-conomic har eksisteret siden 2006 og har i dag mere end 100.000 brugere. Systemet henvender sig både til start-ups, mellemstore og større virksomheder.

Der findes ingen systemer på markedet, der på samme måde som E-conomic kan integreres med andre digitale løsninger. Mulighederne er uanede, og tidsbesparelserne du kan hente er enorme.

Brugen af E-conomic handler langt hen af vejen ikke primært om at bruge en masse smarte værktøjer. Det handler om at forstå bogføringen i din forretning og sørge for at at tingene fungerer optimalt. Bogholderi er et håndværk, som vi er stolte af og er dygtige til. Med E-conomic har vi mulighed for at udnytte det håndværk til det yderste, hvis vi får mulighed for det.

E-conomic logo - nemt og fleksibelt regnskabsprogram

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med