Dataløn

Dataløn lønadministration

Rigtig mange virksomheder i Danmark er virkelig glade for dataløn. Vi er ikke nogen undtagelse og er meget tilfredste med systemet.

Dataløn har lønprodukter til alle virksomhedsstørrelser. Deres systemer retter sig mod den lille virksomhed med et par ansatte, til Danmarks største private virksomheder og offentlige institutioner som f.eks. Danske Bank og Kirkeministeriet.

Har I funktionærer der får det samme i løn hver måned findes en autolønfunktion der betyder at vi slet ikke skal gøre noget. Så skal I kun fortælle os hvis der sker ændringer.

Så har du brug for dataløn lønadministration har vi helt sikkert et setup som du vil blive glad for. Vores medarbejdere har mange års erfaring med lige præcis dette lønsystem.

Systemet understøtter en hel del overenskomster, SH betalinger og andre finurligheder, og har hotline med folk, der kan hjælpe dig med at lave korrektioner hvis, der er lavet en forkert oprettelse af en medarbejder eller der er lavet forkert løn.

Kort sagt får du her en løsning, der kan dække din virksomhed 100% på alle områder. Og du kan forvente et samarbejde med en moderne og kompetent lønpartner, når du samarbejder med Dataløn. Systemet er solidt og kan integreres med andre digitale løsninger.

Fordele for dig som kunde

Du betaler ikke noget dataløn abonnement når du er kunde hos os da vi har en foreningsaftale via vores brancheforening. Dvs. uanset om vi skal stå for din løn eller du selv vil lave den betaler du kun pr. lønseddel.

Du kan også læse mere om vores lønservice her.

Dataløn - Danmarks førende lønsystem

Alt det med småt

Med dataløns klarløn har vi mulighed for effektivt at samarbejde omkring lønadministrationen. Det vil sige at:

  • vi kan opbygge et flow hvor dine medarbejdere registrerer km, udlæg og timer i deres app.
  • Du godkender det hele online
  • Vi kontrollerer og søger for at alt er korrekt
  • Lønnen køres efterfølgende og alle medarbejderne får deres lønseddel automatisk i e-boks

Værktøjer under Værktøjskassen