Billy logo - gratis og brugervenligt regnskabsprogram

Billy

Danmarks hurtigste, letteste og mest elegante regnskabsprogram til mindre virksomheder.

Billy er et system, der passer virkelig godt til mindre virksomheder eller små webshops. Det er et system, der er let at anvende og en god start. Når din virksomhed vokser sig større og får mere kompleksitet, anbefaler vi systemer, der kører med lidt flere hestekræfter. Typisk råder vi folk til at starte med dette system, hvis du er nystartet eller enkeltmandsvirksomhed.

Med Billy kan dusende fakturaer gratis, uploade kvitteringer med mobilen og afregne moms med et klik. Du kan oprette fakturakladder, når du starter en opgave hos en kunde, og herefter løbende tilføje opgaver og produkter. Når opgaven er fuldført, sender du fakturaen med ét klik. Systemet tilbyder også, at du kan tage billeder af dine kvitteringer, og få dem uploadet direkte i Billy. Dermed har du altid en digital kopi af din kvittering, og du glemmer ikke at trække en udgift fra i dit regnskab. Med deres mobil-app, er fakturering og bogføring blevet lige til at tage med i lommen. Du kan fakturere, mens du er på farten. App’en er gratis og findes til både iPhone og Android.

Som noget nyt har Billys lanceret gebyrmatch, der på elegant vis hjælper webshopejere med både at bogføre gebyrer fra kortindløsere, men OGSÅ udligner kundefaktura samtidig. Dette er en løsning hvor man virkelig kan spare meget tid. Brug Billy som selvstændig for at få en god fornemmelse af, hvordan det går med din virksomhed.

1

Let at integrere

2

Oplagt til små virksomheder

3

Omlægning til andre systemer er ikke svært.

4

Send faktura gratis

5

Simpel brugerflade

6

Gratis app til fakturering og bilag

jwz05twhvyorpa10np

Virksomhedsbeskrivelse

Billy er til selvstændige og små virksomheder, der ønsker simpel bogføring

Billy

Billy har eksisteret siden 2010 og har i dag mere end 100.000 brugere. Systemet er simpelt og effektivt og ideelt til mindre virksomheder, selvstændige og freelancere, der ønsker et overskueligt system, der er let at navigere i.

Du har rig mulighed for at integrere systemet med andre populære løsninger. Her får du altså et solidt fundament til at starte og udvikle din foretning.  Det er ikke uden grund, at mange små virksomheder elsker Billy – det er nemt, overskueligt og med en meget simpel brugerflade.

Er du blevet nysgerrig på at prøve Billy? Som kunde hos Sandgrav Solutions kan vi tilbyde dig halv pris på dit premium abonnement hos Billy det første år. Tilmeld dig her, og brug koden SANDGRAV.

Billy logo - gratis og brugervenligt regnskabsprogram

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med