Advokaternes inkasso service logo copy

Advokaternes Inkasso Service

Lad advokater om at inddrive dine fakturaer. Som advokater kan de også inddrive krav over 100.000,- kr., og uanset om skyldner har rejst indsigelser.

Med Advokaternes Inkasso Service (AIS) får du effektiv inkasso i e-conomic, Dinero og Billy Regnskabsprogram. Bruger du e-conomic eller Dinero, kommer du i gang ved at oprette en profil i CloudCollect, som er drevet af AIS.

Advokaternes Inkasso Service er anbefalet af DI Dansk Byggeri, Tekniq Arbejdsgiverne mf. De er den virksomhed i Danmark som er bedst anmeldt af alle virksomheder, der beskæftiger sig med inkasso. Deres anmeldelser findes på Trustpilot og Google.

Hvis du er klient hos Sandgrav Solution, kan du opnå en rabat på de inkassoløsninger, som AIS tilbyder. Kontakt AIS på telefon 66 80 40 40 eller udfyld denne formular for at høre mere. Husk at nævne, at du er klient hos Sandgrav Solution.

1

Anbefalet af DI Dansk Byggeri

2

Inddriver bestridte fordringer for dig

3

Integration til flere regnskabsprogrammer

4

Rabat på inkassoløsninger gennem Sandgrav Solutions

jwz05twhvyorpa10np

Virksomhedsbeskrivelse

Advokaternes Inkasso Service er til dig som ønsker at koncentrere dig om dit kerneprodukt

Advokaternes Inkasso Service

Virksomheden har adresse på Esplanaden 26, 1263 København K. De har fokus på at være tilgængelige overfor deres klienter og professionel service. Advokaternes Inkasso Service er underlagt tilsyn fra Advokatsamfundet.

Advokaternes inkasso service logo

Værktøjer til økonomistyring som vi arbejder med