Regnskabsprogrammer

C5 lever stadig!

Skrevet af 8. oktober 2019 Ingen kommentarer16164 visninger
Regnskabsprogram C5 lever stadig

Du hørte rigtigt! C5 lever stadig! Bare rolig… Der går lidt tid, før den går på pension.

Forsvinder C5 imorgen?

Nej, det gør det ikke!

Hvis du ligesom jeg har kunder eller selv bruger programmet, er fanden blevet malet på væggen mange gange. Og det er for så vidt også rigtigt. Dog forestiller jeg mig, at det ikke er noget, der sker i morgen. Mange ting fungerer HELT fantastisk i C5, jeg kan f.eks nævne lagerstyring, betalingsmodul, adgang til tabeller og data og meget mere.

TIL GENGÆLD er der også en masse der slet ikke virker. Det er blandt andet en hel del integrationer og snedige løsninger…. ELLER….. Jeg har Budget123 kørende på en C5 løsning, og øvrige integrationer kan klares med lidt hiv og sving ved at indlæse CSV filer.

Det er klart at det ikke er optimalt, men nogle gange skal man klippe en hæl og hakke en tå. Så til alle jer derude (mig selv inklusiv), der truer med, at dette klassiske regnskabsprogram er væk i morgen:

Vi ved det godt, men lad os nu bare leve et stille og roligt liv med vores dejlige program. Den har været med os siden begyndelsen og er ikke blot noget, der skal smides på gaden.

Ikke lige foreløbig ihvertfald😍😍😍

Elsker du også regnskabsprogrammet C5?

Er der andre derude der lige som mig elsker C5 på godt og ondt, så smid lige en kommentar👇, det kunne være rart hvis jeg ikke var helt alene😔

C5foreverdenluddovnebogholderspartidogpenge

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Få kvitteringer direkte i dit regnskabssystem!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev? ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!