REGNSKABSCHEF / ØKONOMIANSVARLIG

Vil du have den vildeste økonomi uden at røre en finger?

Der kan være mange ting at holde styr på som chef for en mindre eller mellemstor virksomhed. Nogle ting er vigtigere end andre. Strategi og driften. Retningen og udviklingen. Effekt og output. Medarbejdere og kunder. Det er de her ting der viser sig på toplinien og på bunden. Det er her det er sjovt for mange ledere!

 

Men hvordan er det nu med den top- og bundlinie? Og er din DG god nok og hvor kan du optimere på dine marginer? Er afkastet som bestyrelsen gerne vil have det til? Hellige Batman!

 

Rolig rolig!

Du kan få din egen regnskabschef ved at leje ham, CFO, økonomiansvarlig, ja, hvad du helst vil kalde os. For vi kan være din trofaste sparringspartner. Den der hjælper dig med retningen, sætter de økonomiske mål og kender din forretning ligeså godt som du gør. På den måde hjælper vi dig med, at optimere og drive den økonomiske del af din virksomhed, så du kan fokusere på dine kunder og medarbejdere.

 

Vi kræver ikke et gyldent håndtryk, firmabil og frynsegoder. Vi er all about finance. Så hvis du vil have mere tid til de mere håndgribelige (og sjovere) ting i hverdagen, samtidig med du sparer og tjener flere penge, så klik på udløserknappen herunder!

Kvinder arbejder med økonomistyring på bærbar