Gode råd

Bogføring og automatisering

Skrevet af 1. august 2018 Ingen kommentarer740 visninger

Så hurtigt som at bunde en kold pils🍺 på en varm sommerdag 😋

Sprængfyldt med energi efter ferien kaster jeg mig over min yndlings opgave: Bogføring og automatisering – denne gang hos Rune Seest Larsen – Frokostkonsulenten

Efter at have brugt 20 minutter på at bogføre 8 kvitteringer fra dankort kan jeg heldigvis slappe af. Rune har nemlig aktiveret sit Pleo kort og jeg har sat integration og optankning op. Så nu kan du bare komme i gang Rune!!!

Jeg er PISSELIGEGLAD med, hvor mange gange dig og Stefano Fiskbaek bruger jeres kort. Det tager mig nemlig lige så lang tid at bogføre 1.000 bilag som at bunde en kold pilsner på en varm sommerdag 🍺 + 😋 Er så taknemmelig for at få lov til at lege med alle de lækre værktøjer.

Vil du hellere drikke en kold 🍺 end at rode med kvitteringer, så har jeg skrevet lidt om Pleo her: https://lnkd.in/gcH6NKC

Salary vs. Danløn

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Verdens dårligste til alt ...

[vc_column column_paddi...
Læs mere

C5 lever stadig!

[vc_column column_paddi...
Læs mere

Skriv en kommentar

Hov, vent !

Hvad siger du til at modtage mit nyhedsbrev? ✔️ Spartidogpenge ✔️ Verdens bedste bogholderi ✔️ Nyt på techfronten ✔️ Den Luddovne Bogholders hjørne Og meget andet - tro mig, det bliver ikke kedeligt, så er du advaret!